Over ons

Na zoveel decennia actief in de bouwwereld is er inmiddels geen enkele denkbare situatie die wij niet zijn tegengekomen.

Waarom je ons inschakelt

01

Ervaring is key

Vandaar dat wij nu ook de benodigde expertise en ervaring bezitten om elk project op de juiste manier te kunnen voltooien. Ook hebben wij inmiddels een team dat al jaren met elkaar samenwerkt en een heleboel projecten samen heeft afgerond, hierdoor is er een uitstekende samenwerking tussen ons team waardoor alles soepel verloopt.

02

Klant is koning

Daarnaast doen wij er alles aan om de klant tevreden te houden en letten wij op de kleinste details. Vandaar ook dat wij al onze materialen van een vaste leverancier halen met wie wij inmiddels een goede zakenrelatie hebben, wat ons proces natuurlijk ten goede komt.

03

Werkwijze

Ook onderscheiden wij ons in onze werkwijze van de meeste andere aannemers. Wij proberen zoveel mogelijk van het hele project in handen te nemen zodat de klant niet naar 3de partijen moet voor zaken zoals het aanvragen van vergunningen. Wij zijn dus meer dan alleen een aannemer die naast zijn primaire dienstverlening, het bouwwerk zelf, het hele project begeleidt.

04

In en rondom Amsterdam

Wij zijn actief in de omgeving Amsterdam en omstreken voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hierin maakt de grootte van het project ons niet uit. Geen project is te groot of te klein!

Heeft u een project in gedachte?
Laten we beginnen.

U bent zojuist uw nieuwe woning betrokken, of u bent van plan uw huidige woning stevig aan te pakken met één of meerdere verbouwingen. Vraag ons om raad. wij voorzien u graag en kosteloos van benodigde informatie rond uw bouwproject.

Ja!

Wij gaan pas weg als u tevreden bent.

YSF Bouw neemt de taak van welk formaat ook uiterst serieus. Wij zien namelijk te vaak het verschil tussen “even tussendoor”, of totale aandacht voor kostbare kwaliteit.

×

Goedendag. Stel ons gerust uw vraag.

×