YSF methodiek

éénvoud | transparantie | snelheid

De aannemer aan 't werk

Voor velen onder ons is het vaak toch nog onduidelijk hoe het bouwproces precies ingericht wordt wanneer zij een aannemer inschakelen. Vandaar dat wij wat van die onduidelijkheid proberen weg te nemen. Wij leggen hieronder graag verder uit welke stappen het bouwproces over het algemeen bezit.

Stappenplan

01

Kennismakingsgesprek

Nadat u tot de constatering bent gekomen dat u iets wilt veranderen aan uw woning of een hele nieuwe woning wilt bouwen komt u bij ons terecht. Hierna volgt er een kennismakingsgesprek waarin u uw wensen duidelijk kunt maken en YSFbouw leert kennen. In dit gesprek zullen we met u meedenken om zo tot het gewenste resultaat te komen.

02

Akkoord op offerte

Na het kennismakingsgesprek krijgt u een offerte van ons waarin alle afspraken die tijdens het kennismakingsgesprek tot stand gekomen zijn, vastgesteld worden. Nadat beide partijen hiermee akkoord zijn gegaan is het tijd om aan de slag te gaan.

03

Meten is weten

Nu is het tijd om aan de slag te gaan. Wij zullen op de afgesproken datum langskomen om alles op te meten en nog wat laatste checks te doen om zeker te weten dat we door kunnen gaan met onze plannen. Als ook dit klopt zullen wij alle afmetingen sturen naar onze leveranciers om de benodigdheden te verkrijgen om te kunnen beginnen met het bouwproces.

04

Het bouwen begint

Nu alle randzaken geregeld zijn is het tijd voor het echte werk, het bouwen van uw huis. Hierbij streven we naar het op tijd af hebben van al het bouwwerk zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Wanneer alles staat zoals het hoort zullen wij pas vertrekken. We laten u niet aan uw lot over maar blijven bereikbaar voor de “Aftercare” mocht u tegen problemen aanlopen.

Heeft nog u vragen voor we beginnen?

We snappen heel goed dat u voor zo een grote ingreep die grote gevolgen kan hebben op uw leven niet zomaar een project begint. Vandaar dat wij ook vrijblijvende gesprekken en offertes aanbieden waarin u een nog beter beeld krijgt van wat er precies zal gebeuren mocht u met YSF Bouw in zee gaan.

Vraag daarom nu een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op met al uw vragen.

×

Goedendag. Stel ons gerust uw vraag.

×